ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 210 6625331, 210 6625332, 6988400765 Νάξου 5, Κορωπί, 19441 http://uvclamps.gr
 

Η εταιρεία DISINFECTION DEVICES, ειδικεύεται σε συστήματα αποστείρωσης και απολύμανσης με χρήση τεχνολογίας φωτισμού και ακτινοβολίας UV-C.

Ειδικευόμαστε στα εμπορικά UV-C LED απολυμαντικά συστήματα φανερώνοντας την ανώτερη ποιότητα και την χρήση ασφαλέστερης απολυμαντικής τεχνολογίας.

Αντικειμενό μας είναι, ο τομέας των UV μικροβιοκτόνων λαμπτήρων- συστημάτων και παρέχουμε τα αποτελεσματικότερα καινοτόμα προϊόντα με συνεπή, συνεχή και άμεση εξυπηρέτηση πελατών.

Όλοι οι απολυμαντικοί μηχανισμοί και τα προϊόντα μας, εισάγονται από εμάς και διανέμονται στην αγορά της Ευρώπης από κορυφαίους παραγωγούς, πιστοποιημένους, από όλο κόσμο και από παγκόσμιους επικεφαλείς στη βιομηχανία, οι οποίοι έχουν τους πόρους και την παραγωγική δυναμική να εφοδιάζουν συνεχώς και σε ελάχιστο χρόνο παράδοσης.

Η εκτεταμένη εμπειρία μας, δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε και να πετυχαίνουμε τις καλύτερες λύσεις με την ποικιλία από πρότυπους μηχανισμούς λαμπτήρων και εξατομικευμένα προϊόντα που διαθέτουμε, σε όλους τους τομείς από προσωπική, οικιακή,επαγγελματική αλλά και βιομηχανική χρήση.

Πώς καταστρέφει τους μικροοργανισμούς η ακτινοβολία UVC;

Η ακτινοβολία UV-C, είναι μικρού μήκους κύματος από 200-280nm, η οποία είναι χαρακτηρισμένη ως μικροβιοκτόνος ακτινοβολία ,γνωστή ως UVGI (UV GERMICIDAL IRRADIATION).

Διαφέρει από την ακτινοβολία UVB μεσαίου μήκους κύματος 280-320nm και UVA μεγάλου μήκους κύματος από 320-400 nm οι οποίες δεν έχουν μικροβιοκτόνο αποτελεσματικότητα.

Η υπεριώδης μικροβιοκτόνος ακτινοβολία (UVGI) είναι μία μέθοδος απολύμανσης που χρησιμοποιεί βραχύ μήκος κύματος υπεριώδους (υπεριώδης C ή UV-C) ακτίνας για να σκοτώσει ή να αδρανοποιήσει μικροοργανισμούς καταστρέφοντας το νουκλεΪνικό οξύ τους και διαταράσσοντας το DNA τους, αφήνοντας τους ανήμπορους να εκτελέσουν λειτουργίες ζωτικών κυττάρων.

Η UV-C ακτίνα είναι αδύναμη στην επιφάνεια της γης από τη στιγμή που η στρώση όζοντος της ατμόσφαιρας την εμποδίζει. Η ακτινοβολία UV-C, απορροφάται σχεδόν απόλυτα από το στρώμα όζοντος της ατμόσφαιρας. Για το λόγο αυτό, η απολύμανση & αποστείρωση μπορεί να επιτευχθεί όταν αναπαράγεται από ειδικούς λαμπτήρες και ειδικά λαμπτήρες LED.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη της απολύμανσης και της αποστείρωσηςμε τους UV-C λαμπτήρες μας.


ΧΑΡΤΗΣ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.