ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 210 5579700 Φαξ: 210 5570594 Λάκκα Γκολέμη, Ασπρόπυργος, 17010 http://www.elviart.gr info@elviart.gr
 

Η ELVIART ΑΒΕΕ εξειδικεύεται στην παραγωγή πίτας για σουβλάκια με δυναμική παρουσία στον κλάδο, παρουσία που ξεκίνησε το 1952 στο εργαστήριο παραγωγής του Γεωργίου Καλοϊδά και συνεχίζεται σήμερα στη βιομηχανική μονάδα της εταιρίας στον Ασπρόπυργο, Αττικής.

Κατέχοντας σήμερα την πρώτη θέση του κλάδου στην Ελλάδα τόσο σε μερίδιο αγοράς όσο και σε αριθμό εργαζομένων, η εταιρεία δεν έχασε ποτέ τα σκήπτρα στην εγχώρια αγορά αλλά και σε αυτή του εξωτερικού. Τα προϊόντα της ELVIART ξεκίνησαν να εξάγονται στην Ευρώπη στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Πέρα από την κλασσική Ελληνική πίτα για σουβλάκι, η εταιρία έχει εμπλουτίσει τη γκάμα προϊόντων της και με άλλα προϊόντα ζύμης, όπως πίτα toast, πίτα snack, πίτα κυπριακή, τετράγωνη, ολικής άλεσης και βάση πίτσας.

Οι πίτες της ELVIART σερβίρονται σε ψητοπωλεία και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και σε Ελληνικά –και όχι μόνο- εστιατόρια ή ψητοπωλεία που δραστηριοποιούνται σε χώρες του εξωτερικού.

Τα προϊόντα της ELVIART βρίσκονται στα ράφια των super markets της Αττικής καθώς παραδίδονται καθημερινά, ολόφρεσκα μέσω του ιδιόκτητου στόλου εμπορικών οχημάτων της εταιρίας. Στα super markets εκτός Αττικής (σε Ελλάδα και Ευρώπη) τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται σε κατεψυγμένη μορφή, με διάρκεια ζωής 12 μηνών.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στείλτε το μήνυμα σας κατευθείαν στον προμηθευτή ELVIART ΚΑΛΟΙΔΑΣ ΑΒΕΕ

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΧΑΡΤΗΣ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.