λογότυπο της βίκος

Νερό Εμφιαλωμένο Νερό ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 26510 61951, 26510 62111, 26510 63673, 210 2445555 Φαξ: 26510 61363 Περίβλεπτος, Ιωάννινα, 45332 http://www.vikoswater.gr info@vikoswater.gr
 

ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ

Κατηγορίες:

Αναψυκτικά Βίκος κ Αναψυκτικά Βίκος Με Στέβια

Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ. Οκτώ αναψυκτικά με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα δημιουργούν τα πιο ξεχωριστά αναψυκτικά του καλοκαιριού μας και υπόσχονται πραγματική απόλαυση χάρη στη μοναδική τους γεύση. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις λανσάρει τρία νέα προϊόντα με γλυκαντικό από το φυτό στέβια: Πορτοκαλάδα Βίκος με ανθρακικό, Λεμονάδα Βίκος και Cola Βίκος.

Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νέρο

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ είναι κατάλληλο σε όσους ακολουθούν δίαιτα πτωχή σε νάτριο.

Ζαγοροχώρια Μεταλλικό Νερό

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» εμφιαλώνεται στην πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ». Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.

Cool Tea

Η «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.» ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή σε προϊόντα που συνεισφέρουν σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής μεγαλώνει την γκάμα των προϊόντων της με την παραγωγή των προϊόντων Βίκος Cool-Τea (0,33l, 0,5 lt και 1,5 lt). Ο καταναλωτής μπορεί να διαλέξει από τρεις διαφορετικές υπέροχες γεύσεις: Tea & Lemon Flavoured Drink Cool-Tea Βίκος (Με εκχύλισμα Τσαγιού και χυμό λεμονιού), Tea & Peach Flavoured Drink Cool-Tea Βίκος (Με εκχύλισμα Τσαγιού και χυμό ροδάκινου), Green Tea & Lemon Flavoured Drink Cool-Tea Βίκος (Με εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού και φυσική αρωματική ύλη λεμονιού).

Βίκος Coolers

Η Εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε αποτελεί την ολοκληρωμένη απάντηση-λύση σε κάθε ανάγκη για πόσιμο νερό.  Στελεχωμένη από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και εξοπλισμένη με ό,τι πιο σύγχρονο απαιτούν οι καιροί, είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή. Με βασικό άξονα φιλοσοφίας την κάλυψη όλων  των απαιτήσεων κάθε καταναλωτή, προτείνει ιδανικές λύσεις για κάθε χώρο και χρήση.  Ο σεβασμός στην υγιεινή, στην ποιότητα και η προσήλωση στην εξυπηρέτηση είναι  προϋπόθεση για την λειτουργία της Εταιρείας. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» διατίθεται σε φιάλες 10lt από υλικό PET για αποκλειστική χρήση σε θερμοψύκτες.  Πρόκειται για ένα προϊόν με πρωτοποριακό σχεδιασμό και υψηλή αισθητική το οποίο χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ασύγκριτα πλεονεκτήματα σε σχέση με τη επιστρεφόμενη φιάλη POLYCARBONATED 18,9lt.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στείλτε το μήνυμα σας κατευθείαν στον προμηθευτή ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΧΑΡΤΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.