Ειδήσεις του κλάδου Απολύμανση επαγγελματικού χώρου με ακτινοβολία UV-C & Ozone.

disinfectionpro

Η ακτινοβολία UV-C αποτελεί μέρος του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας. Οι τρεις (3) βασικοί τύποι υπεριώδους ακτινοβολίας προερχόμενοι από τον ήλιο είναι η UV-A, UV-B και UV-C. H ακτινοβολία UV-C έχει το μικρότερο μήκος κύματος, άρα την υψηλότερη ενέργεια και έχει την μοναδική ικανότητα να εξουδετερώνει όλα τα παθογόνα βακτήρια και ιούς επεμβαίνοντας στο γονιδιακό τους σύστημα (DNA) αποτρέποντας την αναπαραγωγή τους.

Όλοι οι  απολυμαντικοί μηχανισμοί και τα προϊόντα μας, εισάγονται από εμάς και διανέμονται στην αγορά της Ευρώπης από κορυφαίους παραγωγούς, πιστοποιημένους, από όλο κόσμο και από παγκόσμιους επικεφαλείς στη βιομηχανία, οι οποίοι έχουν τους πόρους και τη παραγωγική δυναμική να εφοδιάζουν συνεχώς και σε ελάχιστο χρόνο παράδοσης.

Η εκτεταμένη εμπειρία της Disinfection Devices , δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε και να πετυχαίνουμε τις καλύτερες λύσεις με την ποικιλία από πρότυπους μηχανισμούς λαμπτήρων και εξατομικευμένα προϊόντα που διαθέτουμε, σε όλους τους τομείς από προσωπική, οικιακή, επαγγελματική αλλα και βιομηχανική χρήση.

Πηγή: https://uvclamps.gr/ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Όλες οι ειδήσεις