λογότυπο της savaspozatzidis

Κρέατα Κρεατοσκευάσματα ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 213 0375140 Βοσπόρου 302, Νίκαια, 18453 http://www.pozatzidiskebap.gr pozatzidis@gmail.com
 

Η εταιρεία "Ποζατζίδης Σάββας" δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και επεξεργασίας προϊόντων κρέατος (κεμπάπ, ντονέρ, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, μπιφτέκι κοτόπουλο κ.α.) εδώ και πέντε έτη. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση άρρηκτα δεμένη με τις παραδοσιακές μικρασιάτικες συνταγές. Δημιουργήθηκε μέσα στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε αλλά κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην καρδιά του εμπορίου χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της.

Βασικό πλεονέκτημα της επιχείρησης είναι η επιλογή αγνών και ποιοτικών πρώτων υλών έτσι ώστε να πετύχουμε το μέγιστο της γεύσης χωρίς πρόσθετα ενισχυτικά. Τα προϊόντα μας ζυμώνονται καθημερινά τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την σωστή συντήρηση και διαχείριση αυτών έτσι ώστε να διατηρούν τις θρεπτικές τους αξίες και η ποιότητα να παραμένει σταθερά υψηλή.

Τα προϊόντα μας παραδίδονται άμεσα στους πελάτες και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για να παρέχουμε ακόμα και τεχνική υποστήριξη για την σωστή διαχείρισή τους . Είμαστε πρόθυμοι για μια γευστική δοκιμή στο κατάστημα σας οποιαδήποτε ώρα και ημέρα επιθυμείτε.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στείλτε το μήνυμα σας κατευθείαν στον προμηθευτή ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΧΑΡΤΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.