λογότυπο της falelakis

Κάρβουνα - Υγραέριο Κάρβουνα ΦΑΛΕΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 210 9431639 Αγησιλάου 55, Καλλιθέα, 17675 http://www.falelakis.gr info@falelakis.gr
 
Η εταιρεία ΦΑΛΕΛΑΚΗΣ ξεκίνησε το 1979 από τον Φαλελάκη Αντώνιο σε ένα οικόπεδο στη Καλλιθέα με αποκλειστική δραστηριότητα τη διάθεση ντόπιου ελληνικόυ ξυλοκάρβουνου σε χώρους μαζικής εστίασης.
Σήμερα πάνω από 40 χρόνια μετά εδρεύοντας στον ίδιο χώρο, στις ιδιόκτητες πλέον εγκαταστάσεις άνω των 400τ.μ η οικογένεια συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία της στο χώρο των στερεών καυσίμων & υγραερίων με μια διευρημένη γκάμα δραστηριοτήτων.
Εισάγουμε κάρβουνα και μπρικέτες απο χώρες όπως η Κούβα, Νιγηρία, Ναμίμπια, Μαλαισία, Βιετνάμ προιόντα που πληρούν τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού κανονισμού REACH και διανέμουμε σε όλη την Αττική με τα φορτηγά μας ή ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων.
Η πολυετής πείρα , οι ισχυρές σχέσεις με εμπόρους, συνεργάτες αλλά και το αίσθημα ευθύνης και συνέπειας προς τον πελάτη είναι αυτό που μας καθιέρωσε στο χώρο.
Καλύπτουμε τις ανάγκες σας για θέρμανση το χειμώνα με καυσόξυλα όλων των ειδών και μεγεθών για τζάκια, σόμπες, ξυλόφουρνους.Τέλος διαθέτουμε φιάλες υγραερίου (προπάνιο και μίγμα) με την εγκεκριμένη ποιότητα της Prima Gas.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στείλτε το μήνυμα σας κατευθείαν στον προμηθευτή ΦΑΛΕΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΧΑΡΤΗΣ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.