Γνωρίστε Μας Ποιοί Είμαστε

‘Μαζική’ προσπάθεια για ‘εστίαση’ στον κλάδο μας!

Η σχέση μας με την μαζική εστίαση ξεκίνησε πριν από περίπου μια 10ετία όταν μέλη της ομάδας μας εργαζόντουσαν στην συγκεκριμένη αγορά, σε κατάστημα αλλά και σε εταιρία που προμηθεύει τον συγκεκριμένο κλάδο.

Ζώντας ‘από μέσα’ καθημερινά τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που έχει η μαζική εστίαση διακρίναμε πριν από 10 χρόνια οτι ήρθε η ώρα της εκσυγχρόνισης του κλάδου και για αυτό δημιουργήσαμε το www.theloSouvlakia.gr , τον 1ο και μοναδικό τότε ηλεκτρονικό οδηγό delivery ψητοπωλείων στο internet.

Η θετική αποδοχή της πρώτης προσπάθειας μας, που αφορούσε τα ψητοπωλεία, αλλά και η συνεχής παρότρυνση από πολλούς επισκέπτες του, μας ώθησε στην δημιουργία αντίστοιχων οδηγών για πιτσαρίες και burgerάδικα, τα www.theloPizza.gr και www.theloBurger.gr .

Πάντα δημιουργούμε υπηρεσίες με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό του συγκεκριμένου κλάδου και η προσπάθεια μας δεν θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένη αν δεν υλοποιούσαμε και κάτι για το έταιρο σημαντικό κομμάτι του κλάδου που είναι οι προμηθευτές της μαζικής εστίασης.

Σημαντική βοήθεια, για την σωστή δημιουργία της ιστοσελίδας αλλά και της παρουσίασης της πληροφορίας που θα βρούν οι επισκέπτες, ήταν οι συζητήσεις, οι ιδέες, οι ανάγκες και οι παρατηρήσεις όλων των επαγγελματιών που συναντήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι λοιπόν ‘γεννήθηκε’ το www.theloPromitheuti.gr , η ...εστία των προμηθευτών της μαζικής εστίασης.