ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 210 5785051 Φαξ: 210 5785052 Σ. Γονατά 40, Περιστέρι, 12133 http://www.hellenicgyros.gr info@hellenicgyros.gr
 

Η εταιρεία ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. είναι μια ελληνική βιομηχανία τροφίμων με μακρόχρονη παράδοση στην αξιοπιστία, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα των προιόντων της. Η εταιρεία HELLENIC GYROS εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής σε ένα ιδιόκτητο σύγχρονο κτήριο εξοπλισμένο με μηχανήματα αυτόματης συσκευασίας και τυποποίησης. Η παραγωγή λειτουργεί με τα υψηλότερα κριτήρια ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ISO 22000) και εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα και την μοναδική γεύση με αγνά συστατικά. Στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της, υλοποιώντας επενδύσεις τόσο σε κτιριακό όσο και σε μηχανολογικό εξοπλισμό η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί υπερβαίνοντας σταθερά τις υψηλές προσδοκίες των πελατών της. Τόσο οι πιστοποιήσεις της σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας όσο και οι μακροχρόνιες συνεργασίες της με κορυφαίους προμηθευτές κρέατος και πρώτων υλών εγγυώνται ασφάλεια και ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής.

Ξεκινώντας από το χώρο του ψητοπωλείου και επικεντρώνοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του χώρου όσο μικροί και αν ήταν κατάφερε σε λίγα χρόνια να αποκτήσει ηγετική θέση αποτελώντας σημείο αναφοράς. Χαρακτηριστικά η εταιρεία ήταν η πρώτη η οποία εισήγαγε τη συμβουλευτική πώληση διπλά στον επαγγελματία με ενέργειες marketing επικεντρωμένες στις ανάγκες του. Τα τελευταία χρόνια κάνοντας σταθερά βήματα προόδου κατάφερε να εξελιχθεί σε εταιρεία παραγωγής τροφίμων υψηλής προστιθέμενης αξίας τα οποία να ανταποκρίνονται στις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονού καταναλωτή αλλά και του επαγγελματία που αναζητά συνεχώς καινοτόμες ιδέες/λύσεις για την επιχείρηση του.

Η ασφάλεια των τροφίμων εξασφαλίζεται με καθημερινούς δειγματοληπτικούς ελέγχους από εξειδικευμένο προσωπικό. Τέλος πάνω και πέρα από όλα, η εταιρεία είναι υπερήφανη για το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της το οποίο παρ' όλη την δύσκολη περίοδο που διανύουμε συνεχώς αυξάνεται και εξελίσσεται. Αυτό πρόκειται να αποτελέσει και τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας τα επόμενα χρόνια.

Τα προϊόντα της Hellenic Gyros διανέμονται πανελλαδικά με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων. Επιπλέον έχουν κερδίσει και τις αγορές της Ευρώπης έχοντας παρουσία σε Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και άλλες χώρες.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στείλτε το μήνυμα σας κατευθείαν στον προμηθευτή ELVIDA FOODS-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΕ

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΧΑΡΤΗΣ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.