ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 210 5620909 Φαξ: 210 5620902 Γρηγορίου Λαμπράκη 94, Κορυδαλλός, 18121 http://www.koytiadelivery.gr info@koytiadelivery.gr

Η εταιρεία μας απο το 1969 μέχρι και σήμερα, πλέον 49 χρόνια στην εμπορία μοτοσυκλετών και εξοπλισμού για τον αναβάτη, επεκτάθηκε και στον τομέα της κατασκευής κουτιών διανομής μέσο της Koytiadelivery.gr. Στην εταιρεία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την διανομή όπως: Κουτιά διανομής, Ισοθερμικές τσάντες, Ιμάντες πρόσδεσης, Σχάρες δικής μας κατασκευής έως και μοτοσυκλέτες, ένδυση για τον αναβάτη, κράνη και πολλά άλλα.

Σε αυτό το σημεία να αναφέρουμε ότι ήμαστε επίσημοι κατασκευαστές των πολυκαρμπονάτων κουτιών διανομής με αριθμό πατέντας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (OBI) που πλέον βρίσκονται στα 1/3 καταστήματα εστίασης σε όλη την Ελλάδα.

Σας εγγυόμαστε ότι μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των 4.000 τμ. της εταιρείας μας θα είναι αρκετή για να καλύψει κάθε ανάγκη της εταιρείας σας για την διανομή και όχι μόνο.

Γίνετε αποστολή προϊόντων πανελλαδικά & σε νησιά και επαρχία.

Και μην ξεχνάτε αντιπροσωπεύουμε τις μεγαλύτερες μάρκες μοτοσυκλετών όπως Honda, Yamaha, Sym - Daytona, Kymco με κάθετες μονάδες και εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στείλτε το μήνυμα σας κατευθείαν στον προμηθευτή KOYTIADELIVERY.GR

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΧΑΡΤΗΣ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.