ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 210 4923110, 210 4910030, 2104906592, 6978553109 Φαξ: 2117407746 Μάρκου Μπότσαρη 21 & Αγησιλάου γωνία, Νίκαια, 18454 http://www.stardelivery.gr info@stardelivery.gr
 

Η Star Delivery ιδρύθηκε το 1989 και έτσι μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της διανομής έχει αποδειχτεί στην συνείδηση των καταναλωτών ως μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την διανομή. 

Κουτιά Delivery

Κατασκευάζουμε κουτιά delivery και θερμομονωτικούς διατηρώντας προϊόντα ζεστά ή παγωμένα.Τα κουτιά διανομής φαγητού είναι θερμομονωμένα με πολυουρεθάνη και διαθέτουν διπλά τοιχώματα. Καθαρίζονται εύκολα, δεν κρατούν μυρωδιές, δεν αναπτύσσουν μύκητες δεν φθείρονται εσωτερικά.

Θερμόσακοι Delivery

Αναλαμβάνουμε την ψηφιακή εκτύπωση του λογότυπου σας.Οι θερμομονωτικοί σάκοι διαθέτουν μόνωση από πολυπροπυλένιο κλειστής κυψέλης, αποσπώμενη εσωτερική επένδυση που μπορεί να πλυθεί και να στεγνώσει γρήγορα.Είναι Ελληνικής ραφής και 100% οικολογικοί.Φροντίζουμε επίσης για την εμφάνιση του προσωπικού σας φτιάχνοντας ποδιές καπελάκια κ φόρμες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Είναι Ελληνικής ραφής και έχουμε την δυνατότητα να τυπώσουμε ή να κεντήσουμε το λογότυπο της επιχείρηση σας και πολλά άλλα προϊοντα (μπαγκαζιέρες, φωτιζόμενες επιγραφές κουτιών delivery, στολές εργασίας και επαγγελματικός ρουχισμός) που θα σας εξυπηρετήσουν στο κατάστημα που έχετε!

Τα προϊόντα Star Delivery είναι κατασκευασμένα στην ΕΛΛΑΔΑ και διατίθενται σε εξαιρετικές τιμές.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στείλτε το μήνυμα σας κατευθείαν στον προμηθευτή STARDELIVERY

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΧΑΡΤΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.