ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 210 5745705, 210 5745706 Καλυψούς 3, Περιστέρι, 12136 http://www.alfapitta.gr info@alfapitta.gr
 

Η εταιρεία ALFA PITTA – ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ, που διατηρεί τις εγκαταστάσεις της στο Περιστέρι, διαθέτει πίτες για σουβλάκια από αγνά υλικά, τις οποίες προμηθεύει καθημερινά φρέσκιες σε σουβλατζίδικα ,ψησταριές, εστιατόρια , ταβέρνες και άλλους χώρους μαζικής εστίασης!

Τα κύρια χαρακτηριστικά που έχουν οι πίτες για σουβλάκια που παρέχουμε σε χονδρική είναι η μοναδική τους γεύση, η εξαιρετική και σταθερή τους ποιότητα.

Παράλληλα, ένα από τα στοιχεία που διακρίνει τα προϊόντα μας είναι ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος που πραγματοποιείται σε αυτά, ώστε οι πελάτες που τα προμηθεύονται από την εταιρεία μας  να έχουν το πλεονέκτημα, έναντι των ανταγωνιστών τους.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και η σταθερή προτίμησή τους στα προϊόντα που τους προσφέρουμε, ενώ διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο διανομής με ιδιόκτητα φορτηγά, που αντικατοπτρίζει το εξίσου μεγάλο πελατολόγιό μας.

Πλέον η Εταιρία μας AlfaPitta Λαμπρίδης παρέχει σε όλους τους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα γενικού εμπορίου, που χρειάζονται όλα τα καταστήματα εστίασης όπως Πατάτες κατεψυγμένες, Πατάτες νωπές, Αλλαντικά, Ψωμιά, Λάδια, Σάλτσες - Dressing, Μπαχαρικά, Συσκευασίες Delivery, Χαρτικά, Αναλώσιμα!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στείλτε το μήνυμα σας κατευθείαν στον προμηθευτή AlfaPitta ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ - LAMPRIDIS FAMILY

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΧΑΡΤΗΣ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.