ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 210 3464264, 210 3473722 Πεύκων 11, Βοτανικός, 11855 http://www.stco.gr info@spiritrade.gr
 

H ιστορία της ΣΠΙΡΙΤ ΤΡΕΙΝΤ  ξεκινά  από ένα  χωριό της Κέρκυρας. Το 1960 ο Χρήστος Κοντοστάνος ξεκινά επιχειρηματικά  στο χώρο της εμπορίας ποτών ανοίγοντας εταιρία αποθήκευσης και διανομής αλκοολούχων ποτών, που εξυπηρετεί ολόκληρο το νησί.

Η επιχειρηματική δράση στα πρότυπα της εποχής συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Μετακομίζει στην Αθήνα όπου συνεχίζει τη δραστηριότητα του χονδρικού εμπορίου ποτών με έδρα το κέντρο της Αθήνας.

Ο Γιώργος Κοντοστάνος και ο Μάρκος Κοντοστάνος αποφασίζουν να συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση στο εμπόριο και τα ποτά, στην αρχή σαν ξεχωριστοί επαγγελματίες και το 2011 να ενώνουν τις δυνάμεις τους ιδρύοντας την εταιρία SPIRITTRADE.

Η  επιχείρηση  μεγαλώνει. Οι εποχές αλλάζουν και οι καιροί ζητούν διαφορετική οργάνωση  και δεν περιορίζονται πλέον στον ελληνικό χώρο. Εισαγωγές προϊόντων από την Ευρώπη δίνουν μια άλλη δυναμική στην εταιρία που σαν ΕΠΕ καθιερώνεται στο χώρο.

Ο Γιώργος Κοντοστάνος διευθυντής στην SPIRITTRADE  ΕΠΕ και ο Μάρκος Κοντοστανος διευθυντής πωλήσεων είναι η ψυχή της εταιρίας . Με μεγάλη εμπειρία πλέον, αφού εκπαιδεύτηκαν στο χώρο του εμπορίου, διευθύνουν με καινοτόμες ιδέες και  νέες συνεργασίες επεκτείνοντας τη διάθεση ποτών και αναψυκτικών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι λέξεις SPIRITTRADE μεταφράζονται σαν εμπορικές συναλλαγές με πνεύμα καθώς  και  συναλλαγές με ψυχή, με διάθεση και φρόνημα.


Από τότε, μέχρι και σήμερα η εταιρία επιδεικνύει μια επιτυχημένη πορεία που συνεχώς αναπτύσσεται.


Η γκάμα των προϊόντων μεγαλώνει, η εταιρία επενδύει στην  τεχνολογία, στεγάζεται σε αποθηκευτικούς χώρους 1.000 τ.μ στο κέντρο της Αθήνας, ο στόλος των αυτοκινήτων φορτηγών γίνεται πιο σύγχρονος καλύπτοντας το ευρύ φάσμα των απαιτήσεων , το προσωπικό εξειδικεύεται, με καθοδηγητικό στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της εταιρίας, της διάθεσης και διανομής αναψυκτικών και ποτών.


Η Εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια διαγράφει σταθερή πορεία δυναμικής ανάπτυξης και  εξέλιξης.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στείλτε το μήνυμα σας κατευθείαν στον προμηθευτή SPIRIT TRADE COMPANY

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΧΑΡΤΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.