Οι δημοφιλέστες κατηγοριες προμηθευτών

Παρουσίαση Προμηθευτή

Δημιουργήστε το δικό σας delivery e-shop μέσα σε 9 βήματα

Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017

Τη σύγχρονη εποχή τα δεδομένα στον τρόπο που οι άνθρωποι επιλέγουν να αγοράσουν υπηρεσίες και προϊόντα είναι εκ διαμέτρου διαφορετικός από ότι έχουνε συνηθίσει μέχρι τώρα οι περισσότεροι επαγγελματίες. Το internet αλλά και οι ηλεκτρονικές συσκευές υπολογιστών όπως σταθεροί υπολογιστές, laptop, tablet αλλά και smartphones όχι απλά έχουνε μπει στη ζωή μας αλλά έχουνε κατακτήσει και την καθημερινότητά μας.

 

Για να μπορέσει μια επιχείρηση, ειδικά τον καιρό αυτό της κρίσης, να συνεχίσει τη λειτουργία της αλλά και να γίνει και ανταγωνιστική στον κλάδο του delivery θα πρέπει να προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα και να κάνει την αρχή ξεκινώντας τη δημιουργία της ιστοσελίδας. Διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί πως θα μπορέσετε να κάνετε την κατασκευή ιστοσελίδας delivery μόνοι σας.

1.Αποκτήστε το κατάλληλο domain name

Είναι εύκολα κατανοητό πως για την κατασκευή site για delivery όπως και για κάθε site με οποιοδήποτε περιεχόμενο χρειαζόμαστε ένα domain name, όχι όμως ένα οποιοδήποτε όνομα χώρου αλλά κάποιο που να έχει άμεση συσχέτιση με τα προϊόντα  και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η επιλογή του καταλληλότερου domain name μπορεί να γίνει σωστά ακολουθώντας μία από τις δύο ακόλουθες λογικές αναζήτησης ονόματος χώρου.

 1. Brand Name: Επιλέξτε ένα όνομα σελίδας που να απευθύνεται σε ένα brand που θέλετε να κάνετε διάσημο ή ένα brand που είναι ήδη γνωστό στο κοινό στο οποίο πρόκειται να απευθυνθείτε.
 2. Λέξεις Κλειδιά: Αφιερώστε λίγο χρόνο και αναζητήστε στη Google ποιες είναι οι κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Χρησιμοποιήστε μία ή κάποιες από τις βασικές λέξεις κλειδιά ως όνομα χώρου ώστε να καταφέρετε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση εμφάνισης της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

2. Κλείστε το hosting

Κλείστε τον server ο οποίος θα αναλάβει τη φιλοξενία ιστοσελίδας για το delivery και από τον οποίο στην ουσία θα τρέχουν οι χρήστες τη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας σας. Στο βήμα αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται πως για το καλό της επιχείρησής σας θα πρέπει να διαλέξετε έναν ελληνικό server έτσι ώστε η google να κατατάξει το Online κατάστημά μας στα γεωγραφικά αποτελέσματα της χώρας.

 

Επίσης με τον τρόπο αυτό θα πετύχετε την κατασκευή ενός site που θα φορτώνει με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, χωρίς να κουράζει το χρήστη βάζοντάς τον στην διαδικασία της αναμονής.

3.Επιλέξτε το σύστημα διαχείρισης WordPress για τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με το οποίο μπορείτε να κατασκευάσετε, χωρίς να διαθέτετε κάποια ιδιαίτερη γνώση κώδικα, τη δική σας προσωπική ιστοσελίδα μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας μας έτσι χρόνο και χρήμα.

 

Το WordPress είναι στην ουσία μία πλατφόρμα η οποία έχει ενσωματωμένα στη βάση της όλα τα πιθανά εργαλεία που θα χρειαστείτε ώστε να κατασκευάσετε ένα εύχρηστο site από το σπίτι σας μέσα σε λίγες μόνο ώρες παρέχοντας μας παράλληλα πολλές δυνατότητες για SEO και για τη  βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας.

 

4.Εγκαταστήστε το Genesis Framework

Το Genesis Framework περιέχει στην ουσία θέματα ώστε να επιλέξουμε τη μορφή της εικόνας που θα αντικρίσει κάποιος αναγνώστης από τη σελίδα μας. Η εγκατάσταση του  Genesis Framework δεν είναι δωρεάν ωστόσο εμπεριέχει ένα μικρό κόστος που αξίζει να δώσουμε.

5.Εγκαταστήστε τα αναγκαία, για τη λειτουργία της σελίδας, Plugins

Για να λειτουργήσει το site μας θα χρειαστούμε κάποια πρόσθετα εργαλεία, τα οποία θα εγκαταστήσουμε κατά τη διάρκεια της κατασκευής ιστοσελίδας τα βασικότερα των οποίων είναι τα ακόλουθα:

 • WordPress SEO by Yoast
 • GASP
 • Βackupwordpress
 • Jetpack
 • Αlternative digg
 • Wordfence
 • Wordfence
 • Google Analytics for WordPress
 • Mobile first design
 • Woocommerce 
 • WooCommerce PayPal Express Checkout Gateway
 • Woo Floating Cart Lite

 

6.Στοχέυστε στο mobile first deisgn

To mobile first design ή αλλιώς mobile first web design αριθμώντας πλέον δισεκατομμύρια χρήστες σε παγκόσμια κλίμακα αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά του internet. Σύμφωνα με επίσημες μελέτες ο αριθμός αυτός πρόκειται να αυξηθεί στο μέλλον κι αυτό γίνεται εύκολα κατανοητό αν σκεφτεί κανείς πόσο σημαντικό ρόλο έχουν πλέον τα κινητά (με σύνδεση στο internet) έχουν στην καθημερινότητα μας με μόνη εξαίρεση κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στη χρήση νέων τεχνολογιών. Προβλέπεται μάλιστα η σύνδεση χρηστών στο internet μέσω κινητού τηλεφώνου να ξεπεράσει τον αριθμό των συνδέσεων από ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

 

Η ερεύνα Mobithinking έδειξε πως υπάρχουν άτομα της ηλικίας των 20 και κάτω που κάνουν τα πάντα μέσα από τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου, όπως τα ψώνια, την κοινωνικοποίηση, τα τηλέφωνα μέσω Viber ακόμη και την τακτοποίηση των λογαριασμό του σπιτιού αλλά και άλλων υποχρεώσεων. Αυτή η επόμενη γενιά πελατών λοιπό για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει και να ζητήσει τις υπηρεσίες σας θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα site με ή να ανακατασκευάσετε το ήδη υπάρχων site του καταστήματός σας με ένα που να συνάδει με τις αρχές του mobile first design.

 

7.Δώστε στο χρήστη τη δυνατότητα online παραγγελίας τις πρώτες σελίδες

Στοχεύετε στο να κατακτήσετε το κοινό των νέων ανθρώπων που χρησιμοποιούν κατά κόρων to internet για να ικανοποιήσουν κάθε τους ανάγκη δίνοντάς τους την επιλογή να κάνουν μια παραγγελία μέσα από την ιστοσελίδα του καταστήματός σας. Σχεδιάστε με τέτοιο τρόπο την σελίδα σας ώστε να παρέχετε η δυνατότητα στους πελάτες να υποβάλλουν μία online παραγγελία όπως τα περισσότερα ανταγωνιστικά site delivery κάνουν στις μέρες μας. Τα πλεονεκτήματα μια on line φόρμας παραγγελιών είναι τα ακόλουθα:

 

 • Εύκολος τρόπος παραγγελίας από τον πελάτη
 • Γρήγορη παραγγελία χωρίς να χρειαστεί ο πελάτης να περιμένει στην αναμονή και να κουράζεται
 • Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει μέσω του κινητού του τηλεφώνου
 • Εσείς λαμβάνεται αυτομάτως την παραγγελία μέσω e-mail 
 • Η παραγγελία μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να στέλνεται απευθείας σε ένα θερμικό εκτυπωτή που θα είναι τοποθετημένος στην κουζίνα του μαγαζιού σας
 • Κερδίζετε έτσι περισσότερο χρόνο αλλά και εργατικά χέρια 
 • Κατανοείτε την παραγγελία αμέσως μόλις τη διαβάσετε πολύ πιο εύκολα απ όταν χρειάζεται να συνεννοείστε με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά

 

Αν είστε της άποψης πως κάτι τέτοιο είναι περιττό τότε να είστε προετοιμασμένοι για το σταδιακό μαρασμό της επιχείρησής σας και μην απορήσετε όταν ακόμη και οι σταθεροί σας πελάτες αρχίσουν να απομακρύνονται.

8.Συντάξτε κάποια άρθρα και δημιουργήστε τις πρώτες σελίδες

Προφανώς θα πρέπει να φροντίσετε ώστε η σελίδα σας να μην είναι κενή αλλά να μη διαθέτει και περιττή πληροφορία η οποία θα κουράσει και θα απομακρύνει τους χρήστες.

Επιλέξτε να δημιουργήσετε κάποιες πρώτες βασικές σελίδες όπως μια φόρμα επικοινωνίας, το ποιοι είστε και το site map, στη συνέχει θα συμπληρώσετε σιγά σιγά και της υπόλοιπες σελίδες του ισοτόπου σας.

9.Κάντε κοινοποιήσεις την νέα σας ιστοσελίδα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης

 1. Γράψτε ένα άρθρο στο Blog της σελίδας σας.
 2. Δημοσιεύστε αυτό το άρθρο στο Blog σας.
 3. Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media.

Αποκτήστε με αυτό τον τρόπο και περισσότερους αναγνώστες αλλά και περισσότερες ετεροαναφορές της σελίδας βοηθώντας την να ανέβει στην κατάταξη των αποτελεσμάτων της Google.

Η αλήθεια είναι πως η κατασκευή ιστοσελίδων χρειάζεται κάποια άνεση και εξοικείωση με την τεχνολογία και ακόμη και το SEO χρειάζεται γνώσεις και πολύ προσωπικό χρόνο να αφιερωθεί σε αυτό έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν δείτε ότι τα βρίσκετε σκούρα, τότε μπορείτε να ζητήσετε τη γνώμη του ειδικού και να ζητήσετε μια προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας σήμερα.
 

Συσκευασίες Ivapack

Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016

Η Εταιρεία ΒΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - IVAPACK προσφέρει στην Ελληνική Αγορά Ολοκληρωμένες Λύσεις, Ποιοτικά & Αξιόπιστα Υλικά και Υπηρεσίες Συσκευασίας.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στη συσκευασία τροφίμων για καταστήματα μαζικής εστίασης όπως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ψητοπωλεία, fast food, super market και κάθε είδους ανάγκης για συσκευασίες μιας χρήσης.
Διαθέτουμε όλη τη γκάμα των συσκευασιών σε χάρτινα και πλαστικά είδη.

Είμαστε οι μόνοι που διαθέτουμε κουτιά κραφτ με δυο όψεις πλαστικοποίησης για αξεπέραστη ποιότητα συσκευασίας.
Έχουν την ιδιότητα να μην λερώνουν εξωτερικά και μεγάλη αντοχή στη χρήση.
Διατίθενται σε όλες τις διαστάσεις για ζαχαροπλαστεία και ψητοπωλεία.

Επιπροσθέτως, διαθέτουμε και λευκά κουτιά ζαχαροπλαστείου με δυο όψεις πλαστικοποίησης σε όλες τις διαστάσεις για κάθε χρήση. Επίσης εξειδικευόμαστε σε κουτιά πολυτελείας για ζαχαροπλαστεία με υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτουμε τυπωμένα όλα τα είδη όπως πλαστικές τσάντες, χάρτινες σακούλες, φύλλο αφής, σακουλάκια πολυπροπυλενίου, χάρτινα-πλαστικά ποτήρια, χαρτοπετσέτες κ.τ.λ. Με αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστία μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας, τόσο σε μεμονωμένα καταστήματα όσο και σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΒΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: IVAPACK

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: κος Ιωάννης Βαβάσης

Διεύθυνση & Τηλέφωνα

ΓΕΡΑΝΙΟΥ 4
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Τηλ.: 210 6836 350
Fax.: 210 6833 816

E-mail: ivapack{@}yahoo.gr 

 

Τυροκομικά Κακναβάτου

Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2015

Είμαστε μια… “μικρή” οικογενειακή επιχείριση που δημιουργήθηκε το 1968 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας τροφίμων και ειδικότερα των τυροκομικών προϊόντων με έδρα την Αθήνα.

Εμπνευστές και δημιουργοί της επιχείρησης ο Στυλιανός και η Χρυσή Κακναβάτου ένα ζευγάρι νέων, τότε, από τον νομό Χανίων της Κρήτης με αγάπη και πίστη στα τοπικά προϊόντα της πατρίδας τους, με εμπορικό πνεύμα άλλα και διορατικότητα , μιας και σήμερα αυτά τα προϊόντα και η Κρητική διατροφή είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα.

DSC02102-150x150Πρωτοπόροι στην εμπορία και διακίνηση ανθότυρου είμασταν οι πρώτοι που φέραμε και συστήσαμε αυτό το φινετσάτο τυροκομικό προϊόν στο αθηναϊκό καταναλωτικό κοινό. Πρώτοι επίσης καθιερώσαμε την συσκευασία του ανθότυρου σε πλαστικές σακούλες με κενό αέρος και την μεταφορά τους σε πλαστικά κιβώτια και αργότερα σε χαρτοκιβώτια.

Σήμερα 45 χρόνια μετά η Κακναβάτου εξακολουθεί να παραμένει “μικρή” κρατώντας την ευελιξία την αμεσότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο μιας οικογενειακής επιχείρησης .Ταυτόχρονα όμως συνεχώς μεγαλώνει, σε εμπειρία και τεχνογνωσία ανεβάζοντας τον πήχη των απαιτήσεων σε επίπεδα μεγάλης εταιρείας Η ιστορία και η παράδοση συνδυάζεται πλέον με την επιστημονική κατάρτιση της δεύτερης γενιάς της οικογένειας που βρίσκεται στο τιμόνι της επιχείρησης. Έτσι καταφέρνουμε σε συνθήκες οικονομικής κρίσης όχι μόνο να είμαστε ζωντανοί αλλά να διευρύνουμε και να αναπτύσσουμε παραπέρα τις δραστηριότητες μας παραμένοντας μια από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις στον κλάδο εμπορίας τροφίμων.

Πεντέλης 126, Τ.Κ. 15 126 Μαρούσι, 210 3426307, 

http://kaknavatou.gr/

 

Περισσότερα

 

Domestica ΑΒΕΤΕ

Παρασκευή, 19 Σεπτέμβριος 2014

Ιστορική Αναδρομή της Domestica ΑΒΕΤΕ

Η Νdom1ΤΟΜΕΣΤΙΚΑ ΑΒΕΤΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς, με δραστηριοποίηση 50 χρόνων στον χώρο της μαζικής εστίασης. Ιδρύθηκε το 1961 από τον κ. Νικόλαο Νικολαΐδη, έμπορο από την Κωνσταντινούπολη, ο οποίος εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Ελλάδα το 1956. Αρχικά, η εταιρία δραστηριοποιήθηκε με την εισαγωγή και αντιπροσώπευση οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και από εκεί προέρχεται και το όνομά της.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1960, προβλέποντας την άνθηση του Ελληνικού τουρισμού, η εταιρία στρέφεται αποκλειστικά στην εισαγωγή επαγγελματικών συσκευών μαζικής εστίασης εξοπλίζοντας ξενοδοχεία, νοσοκομεία, ιδρύματα, εστιατόρια, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, αρτοποιεία κτλ.

Το 1980 η ΝΤΟΜΕΣΤΙΚΑ ΑΒΕΤΕ επέκτεινε τις δραστηριότητες της εισάγοντας επαγγελματικά συγκροτήματα πλύσεως ρούχων, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των βασικότερων πελατών της.
Από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, με την εμφάνιση των αλυσίδων ταχείας εξυπηρέτησης (fast food) στην Ελληνική αγορά, η εταιρία ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση πολλών εταιρειών, Αμερικάνικης κυρίως προέλευσης, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών των διεθνών και εγχώριων αλυσίδων για μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά, η ΝΤΟΜΕΣΤΙΚΑ ΑΒΕΤΕ κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στον εξοπλισμό καταστημάτων ταχείας εξυπηρέτησης (fast food), frozen yogurt, παγωτού (τζελατέριες), super market, ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, ξενοδοχείων, εστιατορίων και ψητοπωλείων. Διαθέτει οργανωμένο τμήμα σχεδιασμού για ολοκληρωμένες μελέτες έργων (Turn Key Projects).dome

Για την εγκατάσταση των μηχανημάτων της και την εξυπηρέτηση των πελατών της η εταιρία διαθέτει καλά οργανωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της διαθέτοντας δικούς της τεχνικούς και μεγάλη επάρκεια ανταλλακτικών. Επιπλέον, εξουσιοδοτημένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα καλύπτουν κάθε τεχνική βοήθεια για τους πελάτες της.

Η ΝΤΟΜΕΣΤΙΚΑ ΑΒΕΤΕ έχει την έδρα της στο κέντρο της Αθήνας, σε ιδιόκτητη έκθεση με πειραματική κουζίνα, εργαστήριο επισκευής συσκευών και όροφο γραφείων. Διαθέτει επίσης μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους εκτός του κέντρου. Η εταιρία είναι από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΕΕΜΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης).

Η διοίκησή της έχει περάσει εδώ και καιρό στα χέρια της δεύτερης γενιάς και διευθύνεται από τον κ. Θεόφιλο Ν. Νικολαΐδη ενώ από το 2009 εισέρχεται στα διοικητικά και η τρίτη γενιά με την ανάληψη από τον κύριο Νικόλα Θ.Νικολαίδη καθηκόντων Marketing και Eξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας.

 

Αντιπροσωπεύουμε ότι μας αντιπροσωπεύει

Εμπιστευτείτε μας να καλύψουμε τις ανάγκες σας με τον πιο αξιόπιστο, λειτουργικό, εύχρηστο και μοναδικό ανά περίπτωση τρόπο, με σκοπό να συμβάλλουμε καταλυτικά στην επιτυχία της επιχείρησής σας.
Σκοπός της Domestica είναι να συνεισφέρει ενεργά στην βελτίωση της ποιότητας και την αύξηση της κερδοφορίας των Ελληνικών επισιτιστικών και τουριστικών επιχειρήσεων.

dom2Για το λόγο αυτό συνάπτει μακρόχρονες συνεργασίες με τους κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως και επενδύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της πριν και μετά την πώληση.

Η τεχνογνωσία του προσωπικού της, η ακεραιότητα των συναλλαγών, οι ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει σε συνδυασμό με τη συνεχή θέληση να καλύπτει τις ανάγκες των συνεργατών της, έχουν αναδείξει και εδραιώσει την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά.Οι πολυετείς συνεργασίες της με κορυφαίους πελάτες και προμηθευτές αποτυπώνουν την εμπιστοσύνη και αποδοχή που απολαμβάνει η Domestica σε αυτά που πρεσβεύει.

 

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μείνει πιστοί στον σκοπό της εταιρίας, αν δεν επενδύαμε στην ύπαρξη και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας μετά την πώληση.
Η Domestica διαθέτει στις εγκαταστάσεις της, οργανωμένο τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης και αποθήκη με μεγάλη επάρκεια ανταλλακτικών. Επιπλέον, υποστηρίζει και συνεργάζεται με εξουσιοδοτημένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ταχύτερη υποστήριξη των πελατών της.
Όλες οι ανάγκες που δημιουργούνται μετά την πώληση ενός μηχανήματος, καλύπτονται από το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης.

Εγκατάσταση & Επίδειξη Λειτουργίας

Ανεξαρτήτως συσκευής και τοποθεσίας, η εγκατάσταση και η επίδειξη καλής λειτουργίας των μηχανημάτων πραγματοποιείται πάντα από τεχνικό της εταιρίας, ή από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της.

Εκπαίδευση Προσωπικού

Μετά την εγκατάσταση και την επίδειξη, ακολουθεί η εκπαίδευση του προσωπικού στη λειτουργία των μηχανημάτων, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους.

Επισκευές Εντός Εγγύησης

Το τεχνικό τμήμα καλύπτει δωρεάν, με ανταλλακτικά και εργασία, όλες τις βλάβες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του χρόνου εγγύησης.

Επισκευές Εκτός Εγγύησης

Μετά το πέρας του χρόνου εγγύησης, οι υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης των μηχανημάτων κοστολογούνται.

Προμήθεια Ανταλλακτικών

Για την υποστήριξη των συσκευών εντός και εκτός εγγύησης, η εταιρία διαθέτει ανεξάρτητο τμήμα ανταλλακτικών και συνεργάζεται με τους παρακάτω οίκους για την προμήθεια τους:

Ayrking, Bocchini, Carpigiani, Dexion, Eurotec, Foster, Frijado, Hatco, Henny Penny, Hiber, Hobart, Irinox, Ital Proget, Lainox, Lincoln, Manitowoc, Rational, Roundup, Silko, Somerset, Wells, Zanussi Professional, Zumex

Συμβόλαια Συντήρησης

Το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης προσφέρει και υποστηρίζει συμβόλαια συντήρησης με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Τήρηση προσυμφωνημένων ημερομηνιών συντήρησης των μηχανημάτων
Τήρηση προσυμφωνημένου χρόνου ανταπόκρισης σε περίπτωση βλάβης
Παροχή επιπλέον έκπτωσης στην προμήθεια ανταλλακτικών κατά τη διάρκεια του συμβολαίου
Αποστολή ενημερωτικής αναφοράς με την κατάσταση των μηχανημάτων

Οι ενέργειες αυτές, έχουν ως αποτέλεσμα να μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος που ο επαγγελματίας στερείται τη συσκευή του, ενώ ταυτόχρονα επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής του μηχανήματος σαν αποτέλεσμα της ομαλής λειτουργίας του.

 

ΝΤΟΜΕΣΤΙΚΑ ΑΒΕΤΕ

Στουρνάρη 65, 104 32, Αθήνα
Τηλ: 210-5243014 (8 γραμμές)
fax: 210-5229158

 

Σουρωτή - Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2012

Στη ΣΟΥΡΩΤΗ, κοιτάμε πάντα μπροστά... δυναμικά και αισιόδοξα!

Με 90 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ελληνική αγορά Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού, χαράσσουμε μία πορεία δυναμική με υψηλoύς στόχoυς για μια σταθερά αυξανόμενηκερδοφορία! Αξιοπιστία και Εμπιστοσύνη είναι οι λέξεις πoυ χαρακτηρίζoυν τη φιλοσοφία της Εταιρείας ΣΟΥΡΩΤΗΣ Α.Ε., από το 1916 μέχρι και σήμερα.Πρoσφέρoντας ένα αμιγώς ελληνικό πρoϊόν, υψηλής πoιότητας, που έρχεται πρώτo στις πρoτιμήσεις των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερα ελκυστική τιμή και ισχυρή επωνυμία, η ΣOΥΡΩΤΗ Α.Ε. ξεχωρίζει και υπερέχει σε κάθε της ενέργεια.

s1Με 90 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ελληνική αγορά Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού, χαράσσουμε μία πορεία δυναμική με υψηλoύς στόχoυς για μια σταθερά αυξανόμενηκερδοφορία! Αξιοπιστία και Εμπιστοσύνη      είναι οι λέξεις πoυ χαρακτηρίζoυν τη φιλοσοφία της Εταιρείας ΣΟΥΡΩΤΗΣ Α.Ε., από το 1916 μέχρι και σήμερα.Πρoσφέρoντας ένα αμιγώς ελληνικό πρoϊόν, υψηλής πoιότητας, που έρχεται πρώτo στις πρoτιμήσεις των καταναλωτών  σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερα ελκυστική τιμή και ισχυρή επωνυμία, η ΣOΥΡΩΤΗ Α.Ε. ξεχωρίζει και υπερέχει σε κάθε της ενέργεια.

Με 90 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ελληνική αγορά Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού, χαράσσουμε μία πορεία δυναμική με υψηλoύς στόχoυς για μια σταθερά αυξανόμενη κερδοφορία! Αξιοπιστία και Εμπιστοσύνη είναι οι λέξεις πoυ χαρακτηρίζoυν τη φιλοσοφία της Εταιρείας ΣΟΥΡΩΤΗΣ Α.Ε., από το 1916 μέχρι και σήμερα.Πρoσφέρoντας ένα αμιγώς ελληνικό πρoϊόν, υψηλής πoιότητας, που έρχεται πρώτo στις πρoτιμήσεις των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερα ελκυστική τιμή και ισχυρή επωνυμία, η ΣOΥΡΩΤΗ Α.Ε. ξεχωρίζει και υπερέχει σε κάθε της ενέργεια.Οι καθημερινές Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης της ΣΟΥΡΩΤΗΣ Α.Ε. προς τους πελάτες της στηρίζονται σε ένα αρμονικό αμάλγαμα Ποιότητας και Συνέπειας, με πάγιο στόχο την απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων του σύγχρονου καταναλωτή. Στo πλαίσιo αυτό η ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. δημιoύργησε τη δική της δύναμη πωλήσεων, ώστε να μπoρεί να εξυπηρετεί όλο το φάσμα του πελατολογίου της, να επικοινωνεί άμεσα και ουσιαστικά με τους πελάτες, να επιλύει ταχύτερα τα πιθανά πρoβλήματα πoυ πρoκύπτoυν, να πρoσφέρει άρτια oργανωμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να διεισδύει ελεγχόμενα και απoτελεσματικότερα στις αγoρές της Ελλάδας και τoυ εξωτερικoύ.

Η πoλιτική παρoχής πoιoτικών υπηρεσιών έφερε ήδη εντυπωσιακά απoτελέσματα στις πωλήσεις της επιχείρησης, σε συνδυασμό με την σταθερά ασύγκριτη πoιότητα τoυ νερoύ Σουρωτή. Σήμερα, τo όραμα της εταιρείας στρέφεται κύρια στην εφαρμoγή πoλιτικής πoιότητας στoν τoμέα των παραγoμένων πρoϊόντων, στην εδραίωσή της στις ήδη διανoιγμένες αγoρές, καθώς και στην είσoδό της σε νέες αγoρές, με ασίγαστo πάθoς για την παραμονή στην κoρυφή της εγχώριας αγοράς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού.s2

 

ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΧΑΡΤΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2012

Εταιρικό προφίλ

xrisanΉταν το 1939 που τα αδέρφια Χαράλαμπος και Αθανάσιος Χρυσανθακόπουλος ίδρυσαν στην Αθήνα μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, το χαρτοπωλείο "Χ. Χρυσανθακόπουλος". Λίγα χρόνια μετά, επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στον τομέα τηςεπεξεργασίας χάρτου, δημιουργώντας μια αυτόνομη μονάδα παραγωγής. Mε την αξιοποίηση των τεχολογικών εξελίξεων και των τάσεων της αγοράς, η εταιρία εγκαινιάζει μία νέα φάση στην πορεία της, δημιουργώντας ευφάνταστες, ανθεκτικές χαρτοσυσκευασίες που προσθέτουν κύρος στους πελάτες και προβάλλουν τα προϊόντα τους.ργασίας χάρτου, δημιουργώντας μια αυτόνομη μονάδα παραγωγής.

Περισσότερα

 
trap
BANNER 250x93
Banner 250x90