ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 210 5785051 Φαξ: 210 5785052 Στυλιανού Γονατά 40, Περιστέρι, 12133 http://www.nostimost.gr info@elvidafoods.gr
 

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την ΝΕΑ σειρά προίόντων nostimost Food Service που απευθύνεται σε ολους τους επαγγελματίες της εστίασης προσφέροντας εύκολη προετοιμασία σε αγαπημένες γεύσεις των πελατών.

Τα προιόντα nostimost Food service απευθύνονται σε καταστήματα καφέ με ελαφρύ φαγητό, σε μεζεδοπωλεία, σε καταστήματα γρήγορου φαγητού, σε beach bar σε τουριστικές περιοχές κλπ. Με ενα γρήγορο ζέσταμα προσφέρετε στους πελάτες σας νόστιμες γεύσεις που ξεχωρίζουν συνοδεύοντας την μπύρα, το κρασί ή το ουζάκι. Καινοτόμα σειρά κυρίως πιάτων και ορεκτικών. Αναβαθμίζουν γευστικά το menu του σύγχρονου επαγγελματία προσφέροντας προστιθέμενη αξία..

Κατεψυγμένα προϊόντα:

Η κατάψυξη είναι η πλέον σύγχρονη επεξεργασία των τροφίμων με σκοπό την μακροχρόνια συντήρησή τους. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα είναι εφάμιλλα με τα νωπά, με την προϋπόθεση ότι έχουν καταψυχθεί άμεσα και σωστά και δεν έχουν αποψυχθεί καθόλου στα ενδιάμεσα στάδια της διακίνησής τους, μέχρι να φτάσουν στον καταναλωτή. Με άλλα λόγια, να έχει διατηρηθεί απόλυτα η αλυσίδα ψύξης. Εγγυάται υψηλή διαθρεπτική αξία και άριστο γευστικό αποτέλεσμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στείλτε το μήνυμα σας κατευθείαν στον προμηθευτή NOSTIMOST FOOD SERVICE

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΧΑΡΤΗΣ

Καταχωρηθείτε δωρεάν!

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε δωρεάν την εταιρία σας εμφανίζοντας την στις λίστες μας.